Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς

Θεραπείες ομορφιάς που πρέπει να κάνετε μια φορά την εβδομάδα.
Προσαρμόστε το πρόγραμμα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, με θεραπείες που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, για να διατηρήσετε το δέρμα και τα μαλλιά σας όμορφα, νεανικά και λαμπερά.
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα σας:

  1. Επιλέξτε μια μέρα της εβδομάδας που έχετε ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με την περιποίηση του δέρματος και μαλλιών.
  2. Ξεκινήστε με μια θεραπεία ενυδάτωσης για τα μαλλιά. Απλώστε την θεραπεία που έχετε επιλέξει για τον δικό σας τύπο μαλλιών. Τυλίξτε τα μαλλιά με μια μεμβράνη κουζίνας και από πάνω με μια πετσέτα, με τον τρόπο αυτό το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Τέλος τα μαλλιά προς το παρόν.
  3. Συνεχίστε με τον καθαρισμό / ντεμακιγιάζ του δέρματος, με ένα ήπιο καθαριστικό.
  4. Ακολουθήστε με απολέπιση, ανάλογα με το προϊόν που έχετε επιλέξει (με κόκκους ή σε μορφή μάσκας με οξέα φρούτων) αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο της εφαρμογής.
  5. Σειρά έχει η μάσκα καθαριστική ή ενυδατική, όποια και αν επιλέξετε, απλώστε την σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της και κρατήστε την ώρα. Παράλληλα απλώστε στα χείλη και στα μάτια λίγο balm για super ενυδάτωση. Σε περίπτωση που κάνετε καθαριστική μάσκα δεν χρειάζεται να κάνετε απολέπιση, αφήστε τη για άλλη μέρα και αντίστροφα.
  6. Όσο ακόμα φοράτε τη μάσκα, ασχοληθείτε με τα χέρια και τα πέλματα σας. Κάντε ένα αρωματικό ποδόλουτρο, περιποιηθείτε παράλληλα το μανικιούρ σας, καθαρίστε πετσάκια και λιμάρετε τα νύχια.
  7. Αφού έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος της μάσκας προσώπου, ξεπλύνετε την. Περιμένετε να ολοκληρωθεί και ο χρόνος της θεραπείας μαλλιών και ετοιμαστείτε για το μπάνιο.
  8. Κάντε απολέπιση σε όλο το σώμα με ένα peeling του εμπορίου ή ένα σπιτικό, επιμείνετε στους αγκώνες και γόνατα. Λούστε τα μαλλιά σας πολύ καλά, αν χρησιμοποιείτε λιπαρή θεραπεία μαλλιών κάντε το τελευταίο ξέβγαλμα με νερό και μηλόξυδο. Το ξύδι γενικά απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και προσφέρει λάμψη στα μαλλιά.
  9. Τέλος, μετά το μπάνιο απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος, για τα πέλματα επιλέξτε μια ειδική κρέμα. Απλώστε στο πρόσωπο ένα ενυδατικό serum, στη συνέχεια την κρέμα προσώπου και ματιών.
-via-