Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από το Χόλυγουντ!

Η Μέριλιν Μονρό χαμήλωνε τις βλεφαρίδες της ελάχιστα πριν φωτογραφηθεί για να δείχνει πιο ελκυστική, έκανε μπάνιο σε πάγο στο οποίο πρόσθετε Chanel No 5, ενώ όταν δεν φορούσε μέικαπ άπλωνε στο δέρμα του προσώπου της ελαιόλαδο. Και η Τζιν Χάρλοου φορούσε λευκά σατέν φορέματα, που σε συνδυασμό με τα πλατινέ μαλλιά και το λευκό δέρμα της την έκαναν να λάμπει…

Τα μυστικά ομορφιάς των σταρς είναι πολλά και διαφορετικά. Μάθετε τι κάνουν στις μέρες μας οι διάσημες στο Χόλυγουντ και διατηρούνται φρέσκες.
Κέιτ Χάντσον: Πάγος για νεανικό δέρμα
Για να έχει νεανική λάμψη η επιδερμίδα της βουτά το κεφάλι της σε μια λεκάνη με παγάκια! Έτσι το δέρμα αναζωογονείται και δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη. Το κρύο νερό στο δέρμα μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να λειτουργήσει ενάντια στις ρυτίδες.
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Μπύρα στα μαλλιά
Τη λάμψη των σούπερ μαλλιών της την οφείλει στη μπύρα με την οποία τα λούζει. Οι πρωτεϊνες που περιέχονται στους κόκκους του κριθαριού, αναδομούν και επιδιορθώνουν τα μαλλιά.
Κριστίν Ντέιβις: φοινικέλαιο
Η Κριστίν Ντέιβις του Sex and the City, αντί για κοντίσιονερ, χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα από φοινικέλαιο στα μαλλιά της και τα κάνει να λάμπουν και να είναι υγιή όλη μέρα.
Πάμελα Αντερσον: Οδοντόβουρτσα για τις ρίζες των μαλλιών
Η Πάμελα έχει πάντα μαζί της μια παιδική οδοντόβουρτσα με την οποία βουρτσίζει τις ρίζες των μαλλιών της. Αυτό βοηθά να διατηρεί υγιή τα λιπαρά μαλλιά της.  Οι ρίζες των μαλλιών έχουν σμηγματογόνους αδένες, οι οποίοι εκκρίνουν μια λιπαρή ουσία, το σμήγμα. Μάλιστα, το σμήγμα είναι ωφέλιμο για τα μαλλιά γιατί τα διατηρεί υγιή και απαλά και δεν τα αφήνει να αφυδατωθούν υπερβολικά ή να σπάσουν.  Η παραγωγή υπερβολικών ποσοτήτων σμήγματος ευθύνεται για τα λιπαρά μαλλιά.  Στη χειρότερη περίπτωση, οι σμηγματογόνοι αδένες αποφράσσουν τις ρίζες των μαλλιών και ενδέχεται να οδηγήσουν σε υπερβολική απώλεια μαλλιών και πιτυρίδα.
Μισέλ Γιο: καθαρισμός με χυμό λεμονιού
Ξεπλένει το πρόσωπό της με χυμό λεμονιού και νερό. Το λεμόνι είναι ένας πραγματικός «φρουρός» της ομορφιάς του δέρματός μας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, που διεγείρει το κολλαγόνο, περιέχει κιτρικό οξύ που αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία οξύτητας του δέρματος.
Τάιρα Μπανκς: Καφές για την κυτταρίτιδα
Η κυρία America’s Next Top Model τρίβει τους μηρούς της με κόκκους καφέ για να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα.  Η καφεΐνη μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ασκώντας λιποδιαλυτή δράση.
Σίντυ Κρώφορντ: Γάλα για ενυδατική
Αναμιγνύει ίσα μέρη γάλακτος και νερού, και ψεκάζει το πρόσωπό της στη διάρκεια της ημέρας. Το γάλα αποτελεί καλή πηγή βιταμινών Α και D, οι οποίες είναι οι «βιταμίνες της αντιγήρανσης». Το πλήρες γάλα αποτελεί ισχυρό μαλακτικό για το ξηρό δέρμα.
Τέρι Χάτσερ: Κρασί για απαλό δέρμα
Η Νοικοκυρά σε Απόγνωση μουλιάζει για 20 λεπτά σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και κόκκινο κρασί. Η ρεσβερατρόλη του κόκκινου κρασιού είναι αντιοξειδωτική και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την ανάπλαση των κυττάρων. Αποτέλεσμα; Πιο σφιχτό και απαλό δέρμα.
Βουτώ επί μισή ώρα την ημέρα τα νύχια μου σε ελαιόλαδο. Η βιταμίνη Ε που περιέχει είναι μαλακτική και έτσι δεν τα αφήνει να ξεφλουδίσουν, κάνει πιο στιλπνά τα νύχια και αυξάνει την ενυδάτωσή τους δείχνοντάς τα πιο υγιή.