Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

BRONZE EYES: Σκιές σε Μπρονζέ Αποχρώσεις και 3 Tips για Τέλεια Μάτια

Σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι στη μόδα για να υιοθετήσεις το bronze look στο μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν. Οι μπρονζέ αποχρώσεις έρχονται κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι στο προσκήνιο για να χαρίσουν φωτεινές, ζεστές και λαμπερές εμφανίσεις. 



Και μπορεί ακόμα το δέρμα σου να μην έχει πάρει την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη, ωστόσο οι ζεστές μπρονζέ αποχρώσεις είναι εδώ για να δώσουν το παρόν αναδεικνύοντας το χρώμα της επιδερμίδας σου αλλά και το μακιγιάζ σου. 

Η νέα σεζόν υποδέχεται τις bronze αποχρώσεις στα μάτια, δίνοντας λάμψη και χαρίζοντας εντυπωσιακό βλέμμα. Ο οίκος Versace είναι ένας από τα μεγάλα brand που παρουσίασε τη νέα του συλλογή υψηλής ραπτικής για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 με μάτια σε bronze αποχρώσεις. 



Το βλέμμα ολοκληρώνεται με παστέλ μπλε χρώμα στην εσωτερική γωνία των ματιών και ένα καθαρό nude μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Τα καλά νέα είναι ότι το bronze χρώμα ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες, αν και η αλήθεια είναι πως δείχνει λίγο περισσότερο προτίμηση στις σκουρόχρωμες, πάνω στις οποίες δείχνει υπέροχο σε κάθε του χρωματική εκδοχή. 



Η νέα σεζόν το αγαπάει και το προτιμάει στην πιο shimmer εκδοχή του. Το ζεστό bronze χρώμα εμπλουτίζεται με ιριδίζοντα στοιχεία ολοκληρώνοντας ένα ξεχωριστό μακιγιάζ ματιών που λάμπει στο φως της ημέρας και στα φώτα της νύχτας. 

Ένα μακιγιάζ ματιών ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκίνησε το πρωινό σου με λίγο make up και λίγη ποσότητα από bronze σκιά ματιών στο πάνω βλέφαρο. Τελείωσε τη μέρα σου με μία βραδινή έξοδο ανανεώνοντας το μακιγιάζ σου με bronze σκιά στο πάνω και κάτω βλέφαρο και ένα μολύβι ματιών. 



Παρακάτω μπορείς να δεις 3 Tips για να φορέσεις μια bronze σκιά ματιών αναδεικνύοντας τα μάτια σου και ολοκληρώνοντας ένα όμορφο μακιγιάζ που ξεχωρίζει.


1. 
Οι μπρονζέ αποχρώσεις δείχνουν υπέροχες στα μπλε μάτια. Εάν είσαι από τις τυχερές μόλις βρήκες τον τρόπο για να αναδείξεις το ανοιχτό χρώμα τους. Επέλεξε την αγαπημένη σου bronze – μεταλλική σκιά ματιών και εφάρμοσέ την στο πάνω αλλά και κάτω βλέφαρο. 



Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με μια μαύρη μάσκαρα για όγκο στις βλεφαρίδες. 


2. Εάν δεν έχεις μπλε μάτια αλλά αγαπάς το μπλε χρώμα τότε υπάρχει λύση και για σένα. Ο ταιριαστός συνδυασμός μπρονζέ – μπλε εξασφαλίζεται μέσα από ένα μακιγιάζ που περιλαμβάνει και τα δύο. 



Φόρεσε μια bronze σκιά στο πάνω βλέφαρο και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με μια μπλε ιριδίζουσα σκιά στο κάτω βλέφαρο ή διαφορετικά με ένα μολύβι ματιών σε έντονο τιρκουάζ χρώμα. Ένα μακιγιάζ άκρως καλοκαιρινό που δεν θα αποχωριστείς όλη τη σεζόν.


3. Για έντονο βλέμμα και για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις μία γραμμή eyeliner σου υπόσχεται βλέμμα εντυπωσιακό που μαγνητίζει. 


πηγή
Στην καλύτερή του εκδοχή ένα υγρό eyeliner σε μαύρο χρώμα θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου με μία κίνηση.