Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

Ως γνωστόν η διάθεση και ο τρόπος ζωής μιας γυναίκας επηρεάζουν την επιλογή τουχρώματος στα μαλλιά της!
Μαύρο ή σκούρο καστανό: Το μαύρο χρώμα και οι κοντινές του αποχρώσεις συμβολίζουν την υποταγή αλλά και το κύρος. Υποδηλώνουν μυστηριώδη χαρακτήρα πολλές φορές ατίθασο και επαναστατικό. Συχνά συνδέονται με την ροκ και γκόθικ κουλτούρα, ενώ σε μεγάλες ηλικίες πρέπει να αποφεύγεται, καθώς έχει την ιδιότητα να τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι απελευθερώνει την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Παρόλα αυτά αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή αφού είναι από τα χρώματα που δεν περνούν απαρατήρητα.
Μελί: Είναι το χρώμα που συμβολίζει τη συγκαταβατικότητα και τη θετική σκέψη. Αποτελεί μια ζεστή γλυκιά ελκυστική απόχρωση, η οποία θεωρείται ιδανική σε περίπτωση που η πελάτισσα δεν θέλει να ρισκάρει μια κραυγαλέα αλλαγή όπως για παράδειγμα το πλατινένιο ξανθό που είναι πιο εξεζητημένο. Αποτελεί ιδανική απόχρωση για γυναίκες κάθε ηλικίας.
Ανοιχτό καστανό: Θεωρείται το χρώμα της αθωότητας αφού θυμίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών των περισσότερων κοριτσιών. Είναι πρακτικό και κολακευτικό ενώ με λίγες ανταύγειες δεν δείχνει βαρετό και κοινό. Ταιριάζει σε κάθε χρωματικό τόνο δέρματος γεγονός που δεν σας δεσμεύει για να το προτείνεται.
Καστανόξανθο με κοκκινωπές ανταύγειες: Αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν έντονη ενεργητικότητα. Οπωσδήποτε, είναι ένας αισιόδοξος και ζωντανός συνδυασμός, που μπορεί να ερμηνευτεί και ως extreme ανάλογα με την απόχρωση της ανταύγειας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες με καλλιτεχνικό πνεύμα και αυξημένη φαντασία.

Καστανό: Το καστανό είναι ένα γήινο χρώμα που διεγείρει την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία. Θεωρείται ανθεκτικό και αξιόπιστο χρώμα κυρίως στις σκούρες του αποχρώσεις. Το καστανό ανοιχτό λέγεται ότι φανερώνει ειλικρίνεια και γνησιότητα, ενώ οι πιο σκούροι τόνοι μπορούν να θεωρηθούν κάπως μελαγχολικοί. Μερικές φωτεινές ανταύγειες αποτελούν ιδανική λύση για να αποκτήσει ενδιαφέρον ένα σκούρο καφέ μαλλί. Είναι ένα συντηρητικό χρώμα που μπορεί να είναι in τους χειμερινούς μήνες και να ταιριάζει με το δέρμα των περισσότερων μεσογειακού τύπου γυναικών, αλλά δεν ενδείκνυται για πελάτισσες που θέλουν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.
Κόκκινο: Το χρώμα του πάθους στα μαλλιά δίνει την εντύπωση μιας φλογερής και δυναμικής γυναίκας. Θεωρείται ένα θετικό, συγκινησιακό, έντονο χρώμα που διεγείρει την καρδιά και τις αισθήσεις. Το κόκκινο τραβάει αυτόματα τα βλέμματα και ως εκ τούτου, προκαλεί τις εντυπώσεις! Οι κόκκινοι τόνοι μπορούν να ποικίλλουν από το ψυχρό βιολέ έως το ζεστό χάλκινο. Ένα έντονο κόκκινο θα ταίριαζε περισσότερο σε μια κοινωνική, εξωστρεφή και τολμηρή προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση. Στον αντίποδα μπορεί να θεωρηθεί επιθετικό και υπερβολικό.

μαλλια μασκαΞανθό: Το ξανθό ως χρώμα είναι κεφάτο, θετικό, καλοκαιρινό. Είναι η δημοφιλέστερη επιλογή για βαφή ή ανταύγειες, αλλά και η πλέον «δύσκολη» στο να ταιριάξει με τον χρωματικό τύπο της κάθε πελάτισσας. Οι γυναίκες θεωρούν ότι το ξανθό χρώμα θα τις κάνει πιό ποθητές στα μάτια των ανδρών με αποτέλεσμα να αισθάνονται περισσότερο σέξι και εντυπωσιακές. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, 3 στις 5 γυναίκες θα ζητήσουν από τον κομμωτή τους να τις κάνει ξανθιές.
Πλατινέ: Το πλατινένιο ξανθό δημιουργεί μια εξεζητημένη, νεανική και ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση. Συχνά βέβαια δημιουργεί την εντύπωση επιπολαιότητας ή αστάθειας. Επιλέξτε το για γυναίκες που νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους, αρέσκονται να τραβούν την προσοχή των άλλων και η εκκεντρικότητα είναι αυτό που τελικά αναζητούν.


queen.gr