Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δες τα πιο HOT ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου!!!(PHOTOS)

Έχεις κοντά; Μακριά; Στο περίπου; Αυτά είναι τα πιο ωραία κουρέματα της σεζόν.
Ποια ρούχα και ποια παπούτσια; Αν το μαλλί δεν είναι καλό, έχεις χάσει το παιχνίδι της εμφάνισης. Τα μαλλιά και τα παπούτσια κάνουν τη μεγάλη εντύπωση. Το 'χω τσεκάρει, το 'χω ερευνήσει, ακούστε με.
Κάποιες κοπέλες είναι προικισμένες εκ φύσεως με πλούσιο καταπληκτικό μαλλί, ενώ κάποιες άλλες (ναι και εγώ μία απο αυτές είμαι) δεν συγκαταλέγουν την κουάφ τους στα δυνατά τους σημεία. Δεν πειράζει, μην άγχεστε.
Το θέμα είναι να βρεις το σωστό κούρεμα. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλες μακρύ μαλλί. Έχουν και τα κοντά ή μεσαίου μήκους τη δική τους χάρη.

Οι νέες τάσεις προστάζουν να είσαι ο εαυτός σου. Δεν υπάρχουν στημένα κουρέματα και στεγνά χτενίσματα. Η άνοιξη και το καλοκαίρι θέλουν παιχνιδιάρικη διάθεση ακόμη και εκεί ψηλά, στο κεφάλι σας.Ανάλαφρες φόρμες που δεν χρειάζονται μπιστολάκι και πρέσα επί μακρόν. Λούζεσαι, στεγνώνεις, φτιάχνεις ελαφρώς και έτοιμη. Δεν υπάρχει χρόνος για πολύπλοκες καταστάσεις. Άσε που η θερμότητα δεν κάνει και καλό στην τρίχα.
Αν έχετε κοντά μαλλιά
Κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση. Για περισσότερο στιλ μπορείτε να το κάνετε και ασύμμετρο. Πιο μακριά μπροστά, πιο κοντά πίσω.


Ακόμη πιο κοντό καρέ με κυματισμούς στο μπροστινό μέρος. Look μόλις βγήκα από τη θάλασσα και με χτυπά ο ήλιος. Πολύ σέξι.


Κοντό και με αφέλειες πιο μακριές στα πλαινά. Κολακεύει κορίτσια με έντονα μάτια και στρογγυλό πρόσωπο.


Αν είστε κάπου στη μέση
Χωρίστρα στη μέση και ελαφριές μπούκλες, έτσι για την κίνηση. Κοπέλες με μακρύ πρόσωπο, ας το προτιμήσουν. Αυτό το κούρεμα αναδεικνύεται με ένα ελαφρύ ombre.


Η χωρίστρα στο πλάι, αν οι φύτρες το επιτρέπουν. Αυτό το κούρεμα είναι πιο σοφιστικέ και ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα πρόσωπα.


Ούτε στη μέση, ούτε στο πλάι. Εδώ η χωρίστα είναι όπου κάτσει. Λίγες ανταύγειες από τη μέσα πλευρά, σε πιο ανοιχτό τόνο από το υπόλοιπο κεφάλι, θα δώσουν ένταση και φωτεινότητα.


Αν έχετε μακρύ μαλλί
Ίσια και χωρίστα στη μέση. Απλό και κλασικό. Προτείνεται σε κορίτσια με ίσια μαλλιά και ελάχιστη όρεξη για μπιστολάκι.


Στο πλάι παιδί μου. Ίσως το πιο αυστηρό από όλα τα κουρέματα. Ένα μήκος και ίσια. Κορίτσια με ωραία τρίχα, ας το τολμήσουν. Οι άλλες, οι λιγότερο ευνοημένες ας προτιμήσουν κάτι άλλο, ίσως σε πιο κοντό.


Αφέλειες. Πολύ ερωτικό κούρεμα και στιλάτο. Αν έχετε σγουρά μαλλιά μην το σκέφτεστε. Η αφέλεια δεν κάθεται με τίποτα. Αν το κάνετε φροντίστε να ξεκινούν από ψηλά.

cosmo.gr