Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Super αντιγηραντική μάσκα από ακτινίδιο!



Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις χρήματα σε μεγάλα ινστιτούτα ομορφιάς, αγοράζοντας ένα κάρο ακριβές μάσκες που υπόσχονται να κάνουν θαύματα στο δέρμα σου, ειδικά όταν μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη καλύτερη!
Το ακτινίδιο αποτελεί το μαγικό συστατικό αυτής της μάσκας! Το φρούτο αυτό, είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, κάλιο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο φρούτο, αρκεί να χρησιμοποιηθεί μόλις κοπεί για να μην χαθούν οι βιταμίνες. Μάλιστα,το ακτινίδιο αποτελεί εξαίρετη πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών Α και Ε, οι οποίες με την σειρά τους επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και προστατεύουν τα κύτταρα από φθορές. 
Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα:  Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πολτοποιήσεις με ένα πιρούνι ένα ακτινίδιο και να απλώσεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου για περίπου 20 λεπτά. Αν επιθυμείς extra λάμψη για το πρόσωπό σου, πρόσθεσε λίγο μέλι. Έπειτα ξέβγαλε καλά με άφθονο χλιαρό νερό και επανάλαβε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα για να δεις γρήγορο αποτέλεσμα.
Do it yourselves, λοιπόν κορίτσια!