Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το μυστικό της Victoria Beckham για νεανική επιδερμίδα, ακόμη και μετά τα 40!

Ο δερματολόγος της αποκαλύπτει την beauty ρουτίνα της.



Όσο και να μην το πιστεύετε, η Victoria Beckham πάτησε αισίως τα 40! Τι κι αν σαραντάρισε, η Posh είναι πάντα όμορφη, λαμπερή και φυσικά κομψή. Ποιο το μυστικό της; Ποια η beauty ρουτίνα της;

H Victoria «πίνει νερό» στο όνομα του δερματολόγου Dr. Lancer, του οποίου ακολουθεί πιστά τις συμβουλές. Η διάσημη σχεδιάστρια είναι πιστή fan της τριπλής μεθόδου του, την οποία και ακολουθεί καθημερινά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς η Victoria παραμένει νέα. Ο ίδιος ο γιατρός της επισημαίνει:


"Η κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται μέσα από μια απλή προσέγγιση τριών σταδίων: της απολέπισης, καθαρισμού και στη συνέχεια της τροφής. Η απολέπιση διεγείρει την φυσική παραγωγή πρωτεΐνης στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, αυξάνει τη ροή οξυγόνου και βοηθά στην αναδόμηση του βαθύτερου στρώματος της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο, ανανεώνονται τα κύτταρα, παράγεται κολλαγόνο και φυσικά η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή και νεανική!”

Τέλος, ο Dr. Lancer αποκάλυψε ακόμη ένα μυστικό της μεγάλης star: «Δε βγαίνει ποτέ στον ήλιο χωρίς να έχει εφαρμόσει στο πρόσωπό της κρέμα με δείκτη προστασίας 30». Αν λοιπόν θέλετε κορίτσια να μοιάζετε στη Victoria και να είσαστε όμορφες στα 40, μην ξεχνάτε να απολεπίζετε καθημερινά την επιδερμίδα σας και φυσικά να φοράτε πάντα αντηλιακή!

Πηγή: http://www.queen.gr/