Τρίτη 13 Μαΐου 2014

2+1 τροφές για λαμπερή επιδερμίδα!

Κάντε στην άκρη τις κρέμες!
Είναι καιρός να κάνετε στην άκρη διάφορα προϊόντα που προσφέρουν λαμπερή επιδερμίδα και να δώσετε βάση στην διατροφή σας. Οι ειδικοί λένε ότι πέντε μήνες σωστής και υγιεινής διατροφής αρκούν για να δείτε την επιδερμίδα σας να λάμπει. Παρακάτω ακολουθούν τρία φαγητά τα οποία προτείνουμε να τα εντάξετε στο εβδομαδιαίο σας πλάνο για λόγους υγείας αλλά και για πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Θα ξεκινήσουμε 
με τις κόκκινες πιπεριές. Πρόκειται για ένα λαχανικό που περιέχει μόνο 30 θερμίδες και έχει τέλεια κρατσανιστή υφή όταν το τρώτε ωμό. Προτείνουμε να το τρώτε σαν snack ενδιάμεσα από τα γεύματά σας. Οι ίνες που περιέχονται σας χορταίνουν, ενώ παράλληλα χαρίζουν flawless επιδερμίδα.
Συνεχίζουμε με ένα γλυκό και φυσικά δεν εννοούμε άλλο από την μαύρη σοκολάτα. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές το πόσο πολύτιμη είναι στην διατροφή σας. Είναι ένα από τα πιο πλούσιο αντιοξειδοτικά, το οποίο χαρίζει λάμψη στο σώμα σας, ενώ παράλληλα το προστατεύει από βλάβες του ήλιου. Επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι το κακάο βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος κάτι που θα σας χαρίζει υγεία στην καρδιά σας αλλά και πιο υγιή επιδερμίδα.
Τέλος μην ξεχνάτε το σολομό. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα φαγητό που βοηθάει στη μείωση του στρες και του άγχους. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη D, η οποία κρατάει υγιή την καρδιά σας, τα κόκαλά σας και το μυαλό σας. Είναι ένα φαγητό κατά του καρκίνου, της κατάθλιψης και διάφορων ασθενειών που αφορούν την καρδιά και τα κόκαλα. Επίσης μην ξεχνάτε τα Ω-3 λιπαρά που περιέχει τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα σας από μέσα προς τα έξω. Εκτός από υπέροχη, απαλή επιδερμίδα θα αποκτήσετε και μεταξένια υφή στα μαλλιά σας.