Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ποια είναι η σωστή ποσότητα κρέμας προσώπου που πρέπει να χρησιμοποιείτε και πως απλώνεται

Η χρήση της κρέμας ημέρας και νύχτας, καθώς και της κρέμας ματιών είναι πολύ σημαντικές για ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Ωστόσο, πολλές είναι οι γυναίκες που δεν γνωρίζουν την ακριβή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα να το παρακάνουν ή και το ακριβώς αντίθετο, να χρησιμοποιούν πολύ λίγο.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η ιδανική ποσότητα, καθώς και ο σωστός τρόπος εφαρμογής τους.
  • Αντιρυτιδική κρέμα ματιών:
Η ποσότητα που ενδείκνυται είναι ίση με ένα μικρό μπιζέλι και για τα δύο μάτια. Ο τρόπος εφαρμογής της είναι ο εξής: Πάρτε την ποσότητα που αναφέραμε και απλώστε τη γύρω από τα μάτια σας, καθώς και στην καμάρα του φρυδιού σας, κάνοντας παράλληλα ελαφρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά σας. Σε περίπτωση βέβαια που τα μάτια σας για κάποιο λόγο είναι πρησμένα, θα πρέπει να απλώσετε την κρέμα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις από την εξωτερική γωνία του ματιού προς το εσωτερικό του και από την εξωτερική γωνία της καμάρας του φρυδιού προς το εσωτερικό.
  • Κρέμα ημέρας – νύχτας:
Χρησιμοποιήστε μια ποσότητα ίση με την επιφάνεια 1 ευρώ και απλώστε τη τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό και τα αυτιά. Αν ωστόσο, η κρέμα σας είναι πιο ρευστή, μπορεί να χρειαστείτε λίγο λιγότερη. Ο τρόπος εφαρμογής της είναι ο εξής: Με τη βοήθεια των δαχτύλων σας απλώστε τη σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις.
πηγή