Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μανικιούρ με gel

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα νύχια αλλά το απλό μανικιούρ δεν τις καλύπτει τότε ένα μανικιούρ με gel μπορεί να είναι μια τέλεια λύση. 
Τα πλεονεκτήματά του είναι ότι στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να αντισταθεί στο ξεφλούδισμα δύο έως τρεις φορές περισσότερο από ό, τι ένα παραδοσιακό μανικιούρ. Για εσάς λοιπόν που επιθυμείτε να το δοκιμάσετε σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πώς λειτουργείΈνας αισθητικός προετοιμάζει τα νύχια σας, όπως συμβαίνει και με τη διαδικασία ενός απλού μανικιούρ. Στη συνέχεια τα γυαλίζει για να βοηθήσει το βερνίκι με gel να κολλήσει και μετά από κάθε στρώση στεγνώνει το χρώμα για μερικά λεπτά κάτω από υπεριώδες φως. Αυτή η τεχνική έχει ως αποτέλεσμα ένα σκληρό τελείωμα χωρίς να ξεφλουδίζουν τα νύχια. Ωστόσο αν επιθυμείτε να αφαιρέστε το χρώμα κάντε το με ασετόν.

ΑποτελέσματαΤο μανικιούρ με gel διατηρεί τα νύχια σας περιποιημένα τουλάχιστον για δύο εβδομάδες σε αντίθεση με το κανονικό μανικιούρ. Αυτό κάνει το gel μανικιούρ μια καλή επιλογή κατά την προετοιμασία για τις διακοπές και για εκδηλώσεις, ειδικά αν δεν μπορείτε να πάτε την ίδια μέρα στο σαλόνι ομορφιάς.

Άλλα οφέλη- Δεν προκαλεί θραύση στα νύχια, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.
- Στεγνώνει αμέσως.
- Εξασφαλίζει μια σκληρή επιφάνεια στα νύχια που αντιστέκεται ακόμη και αν αφηρημένοι μαδήσετε
- Δίνει λαμπερό τελείωμα που παραμένει γυαλιστερό για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει το μανικιούρ.

Που θα το κάνετε
Το μανικιούρ με gel είναι διαθέσιμο σε πολλά σαλόνια ομορφιάς.

Μανικιούρ στο σπίτι
Για να έχετε ένα παρόμοιο μανικιούρ στο σπίτι δοκιμάστε ένα gel μανικιούρ. Απλά κολλήστε το βερνίκι (το οποίο μοιάζει με χρωματιστή ταινία ή μικρά αυτοκόλλητα) σε κάθε νύχι για μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση.