Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Έχεις βγάλει πολύ τα φρύδια και δεν ξαναβγαίνουν; Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δίνει τη λύση!

Είχα βγάλει τα φρύδια μου πολύ και δεν ξαναβγαίνουν. Τι μπορώ να κάνω;
Σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι τατουάζ φρυδιών. Ποτέ δεν θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόχρωση που θα παίρνει το φρύδι λόγω του τατουάζ, ενώ υπάρχουν πάντα πιθανότητες το σχήμα να μην είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Αντί για τατουάζ, επέλεξε ένα μολύβι φρυδιών για να συμπληρώσεις τα κενά.

Επειδή φέτος η μόδα προστάζει «αγορίστικα» φρύδια, δηλαδή παχιά και ατίθασα, που κάθε γυναίκα αναρωτιέται αν όντως της πηγαίνουν, ένα έχω να σου πω: τα μεγάλα φρύδια σε κάνουν πάντα να δείχνεις μικρότερη, προσδίδοντας μια κοριτσίστικη ανεμελιά.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει να πας στα άκρα και τα φρύδια σου να συναγωνίζονται τη φήμη αυτών της Φρίντα Κάλο. Πώς θα βρεις τη χρυσή ισορροπία για να πετύχεις τα γεμάτα φρύδια, τόσο όσο ώστε να σου πηγαίνουν;

-Τα φρύδια πρέπει να ξεκινούν στη νοητή ευθεία από την κόγχη των ματιών και να καταλήγουν στη νοητή ευθεία που σχηματίζουν τα πτερύγια της μύτης με την άκρη των ματιών.

-Παχιά πρέπει να είναι κυρίως στο μπροστινό (μέσα) μέρος μέχρι εκεί που σχηματίζεται η φυσική γωνία του τόξου τους. Δεν πρέπει τα φρύδια μας να είναι στρογγυλεμένα μπροστά, αλλά αντίθετα να ξεκινούν τετραγωνισμένα, γιατί έτσι το βλέμμα έχει μεγαλύτερη ένταση.

Tip: Ποια είναι η σωστή απόχρωση των φρυδιών; 
Η συμβουλή μου είναι η εξής:

-Στις καστανές-μελαχρινές τα φρύδια πρέπει να είναι πάντα λίγο (ένα τόνο) πιο ανοιχτά από τα μαλλιά για να μην αγριεύει το βλέμμα.

-Στις ξανθές καλό είναι να προτιμάται μια ξανθιά, φυσική απόχρωση (όχι το χρώμα των μαλλιών, ειδικά όταν αυτό είναι πολύ ανοιχτό π.χ. πλατινέ, γιατί ούτε κολακεύουν και επιπλέον πορτοκαλίζουν).