Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μυστικά ομορφιάς για τις πολυάσχολες γυναίκες

Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζεται να ξοδεύουμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να διασφαλίσουμε ότι είμαστε κομψές και περιποιημένες. 
Με τις υποχρεώσεις να αυξάνονται κάθε μέρα στη δουλειά και στο σπίτι, είναι δύσκολο να βρούμε τον χρόνο ώστε να έχουμε μια τέλεια εμφάνιση. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια έξυπνα μυστικά ομορφιάς και κόλπα που μπορούν να μας βοηθήσουν να φαινόμαστε κομψές χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο!
1. Ένας απλός ψεκασμός με λίγο σπρέι για τα μαλλιά στο βουρτσάκι των φρυδιών μπορεί να τα βοηθήσει να μείνουν σταθερά όλη την ημέρα! 
2. Τοποθετήστε μια οποιαδήποτε κάρτα πίσω από τις βλεφαρίδες σας πριν από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ της μάσκαρα για να κρατήσει μακριά τις μουντζούρες.
3. Κάντε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων πιο αποτελεσματικό, θερμαίνοντας το πριν την εφαρμογή με πιστολάκι.
4. Απλώστε λίγη βαζελίνη γύρω από τα νύχια σας πριν από την εφαρμογή του βερνικιού, έτσι ώστε να αποφύγετε τις μουντζούρες γύρω από το δέρμα και να έχετε ένα πιο καθαρό μανικιούρ.
5. Σώστε ένα σπασμένο κραγιόν θερμαίνοντας το κατεστραμμένο άκρο του με ένα πιστολάκι. Κολλήστε τα κομμάτια πίσω και αφήστε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να ομογενοποιηθεί.
6. Βγάλτε τα φρύδια σας αμέσως μετά το ντους. Οι πόροι σας θα είναι πιο ανοιχτοί, γεγονός που καθιστά την όλη διαδικασία λιγότερο επώδυνη.