Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

6 χρήσιμα μυστικά για νύχια και βερνίκια που θα χαρείς να μάθεις!

Ο απόλυτος οδηγός για καθημερινά προβλήματα και οι γρήγορες και απλές λύσεις τους!



Γρήγορο στέγνωμα

Αν βιάζεσαι και το βερνίκι δεν έχει στεγνώσει ικανοποιητικά, κάνε το εξής: Περίμενε 2 λεπτά μετά την εφαρμογή και έπειτα βάλε τα χέρια σου μέσα σε ένα μπωλ με παγωμένο νερό. Άφησέ τα για 3 λεπτά και έπειτα βγάλε τα. Έτοιμη!


Φτιάξε το δικό σου εργαλείο για βούλες

Σου αρέσει το pin up style και οι βούλες; Στόλισε κι εσύ με αυτό τον τρόπο το μανικιούρ σου, χρησιμοποιώντας τι άλλο; Καρφίτσες. Αν θέλεις λεπτές βούλες, βούτηξε στο βερνίκι την μύτη της καρφίτσας, αν πάλι θέλεις τις βούλες πιο χοντρές χρησιμοποίησε την κεφαλή της. 




Αφαίρεσε εύκολα και γρήγορα το βερνίκι με χρυσόσκονη

Πόσες φορές έχεις αποφύγει να το χρησιμοποιήσεις γιατί βαριέσαι και μόνο στη σκέψη της αφαίρεσης; Δες εδώ πώς μπορείς να το κάνεις γρήγορα και εύκολα. Βάλε πάνω στο κάθε νύχι ένα μικρό βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν και έπειτα τύλιξέ το με αλουμινόχαρτο. Άφησέ το για λίγα λεπτά και το βερνίκι θα έχει απομακρυνθεί ως δια μαγείας. 


Φτιάξε μόνη σου το δικό σου βερνίκι 
Ρίξε μέσα σε ένα διάφανο βερνίκι λίγη ποσότητα από μια σκιά, που πλέον δεν χρησιμοποιείς. Φρόντισε πρώτα να έχεις θρυμματίσει καλά τη σκιά και να έχει πάρει τη μορφή σκόνης. Ανακάτεψε καλά και έπειτα δώσε στο νέο βερνίκι το όνομά σου.



Φτιάξε μόνη σου ένα ματ βερνίκι
Αν σου αρέσει το ματ αποτέλεσμα στα νύχια, δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου το βερνίκι που θα στο προσφέρει, χωρίς να μπεις σε περαιτέρω έξοδα. Βάλε μέσα σε ένα διάφανο βερνίκι λίγη ποσότητα από άνθος αραβοσίτου. Ανακάτεψε καλά ή κούνησέ το για αρκετή ώρα και έχεις στα χέρια σου ένα ματ χειροποίητο βερνίκι. 


Πώς να διατηρήσεις το βερνίκι σου

Βάλε το στο ψυγείο. Με αυτό το τρόπο θα διατηρήσεις περισσότερο χρόνο το αγαπημένο σου βερνίκι. Φρόντισε να το βγάλεις από το ψυγείο 15 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις, για να απλώνεται με τον σωστό τρόπο.


πηγή