Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Ισιώνεις τα μαλλιά σου με πρέσσα; 6 λάθη που κάνεις και τα καταστρέφεις!

Είναι σωτήρια, κάνει θαύματα και τη χρησιμοποιούμε πλέον σε καθημερινή βάση! Αυτή βέβαια είναι η δική μας άποψη για την πρέσα, καθώς αν μπορούσαν να μιλήσουν τα μαλλιά, μάλλον θα έλεγαν κάτι διαφορετικό!
Μπορεί, λοιπόν, τα μαλλιά σου να είναι λεία και ολόισια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χρησιμοποιείς σωστά την πρέσα, ώστε να έχεις υγιή μαλλιά για πάντα!
Διάβασε τις 6 συμβουλές για το πως θα έχεις ολόισια μαλλιά, χωρίς όμως να τα κακομεταχειρίζεσαι συνέχεια:

1. Μην το θερμαίνεις στο mamixum.
2. Μην ξεχνάς ποτέ το ειδικό spray που τα προστατεύει από την επικίνδυνη θερμότητα.
3. Μην τα περνάς ξανά και ξανά. Πίασε τα σγουρά μαλλιά σου όσο το δυνατόν πιο ίσια πριν τη χρήση της πρέσας. Με μία βούρτσα ξέμπλεξε και χτένισέ τα. Στη συνέχεια, σύρε το σίδερο αργά και σταθερά σε ένα μόνο πέρασμα.
4. Αντί να «πατάς» τα μαλλιά σου ίσια και προς τα κάτω, παράλληλα με το πρόσωπό σου, προσπάθησε να μετακινήσεις το χέρι σου σε σχήμα C προχωρώντας και χτενίζοντας με την πρέσα προς τα κάτω.
5. Μην ισιώνεις τα μαλλιά σου με την πρέσα όσο αυτά είναι ακόμα νωπά. Αν ακούσεις κάποιο τσιτσίρισμα ή δείς ατμό, τότε … δεν είναι καλό.
6. Μην σκέφτεσαι πως όσο μεγαλύτερο τόσο και καλύτερο. Τα ογκώδη σίδερα είναι πιο δύσκολο να πάρουν τη γραμμή των μαλλιών, όπου τα μαλλιά τείνουν να είναι και πιο φριζαρισμένα. Αντ “αυτού, επιλέξε να τα ισιώσεις με κάποια λεπτή πρέσα που θα σε βοηθάει να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο στις κινήσεις σου.
joytv.gr