Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Το μακγιάζ που κάνει τα μάτια και τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα

Τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και τα ζουμερά χείλη είναι ο ορισμός της θηλυκότητας και της γοητείας μιας γυναίκας. Τώρα μπορείτε κι εσείς να τα αποκτήσετε.


Σίγουρα όλα τα μάτια και τα χείλη δεν έχουν το ίδιο μέγεθος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν αξίζουμε να έχουμε τα επιθυμητά και σαγηνευτικά χαρακτηριστικά που επιθυμούμε, αρκεί να εφαρμόσουμε έξυπνα μικρά μυστικά.

Σε ό, τι αφορά τα μικρά μάτια:

1) Το πρώτο βήμα είναι να περιποιηθείτε τα φρύδια σας, ώστε να είναι καλοσχηματισμένα. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια προσθέτουν έξτρα λάμψη στα μάτια καιΑΝ είναι και μακριά και τοξωτά, δημιουργούν ένα μακρύ εφέ στα μάτια.

2) Ένα τρικ είναι να εφαρμόσετε μία ανοιχτόχρωμη φωτεινή σκιά στο τόξο του φρυδιού. Θα μεγαλώσει σημαντικά το μέγεθος των ματιών.

3) Να χρησιμοποιείτε πάντα ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών σε απαλή απόχρωση, ανάλογα με το χρώμα των ματιών.

4) Αν θέλετε να τονίσετε πολύ τα μάτια σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκουρόχρωμες σκιές στις εξωτερικές γωνίες.

5) Το λευκό μαλύβι στο εσωτερικό των ματιών, ανοίγουν το βλέμμα.

6) Μία λεπτή γραμμή eyeliner θα δείξει το μάτι πιο μακρύ και μεγάλο όταν εφαρμοστεί ανοδικά στην εξωτερική γωνία. Προσοχή μία πιο χοντρή γραμμή ή μία καθοδική γραμμή, θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

7) Στις βλεφαρίδες καλό είναι να εφαρμόσετε διπλή στρώση από μάσκαρα. Αν η βλεφαρίδα μεγαλώσει και μακρύνει τότε το μάτι θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο.

Σε ό, τι αφορά τα μικρά χείλη:

1) Για μεγαλύτερο όγκο και πιο σταθερό αποτέλεσμα, πριν από καθετί τοποθετήστε concealer και μία διάφανη πούδρα πριν εφαρμόσετε το κραγιόν.

2) Έπειτα με ένα φυσικό μολύβι σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών τονίζοντας προσεκτικά τις δύο καμπύλες που σχηματίζουν κάτω από τα ρουθούνια. Αυτό το σημείο είναι το πιο σαγηνευτικό στα χείλη.

3) Το τελευταίο στάδιο είναι το κραγιόν το οποίο όσο πιο ανοιχτό, τόσο πιο σαρκώδες θα δείχνει το αποτέλεσμα.

4) Αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις, μικραίνουν τα χείλη.

5) Τα ιριδίζοντα ανοιχτόχρωμα γκλος επίσης προσθέτουν όγκο και μπορούν να φορεθούν και μόνο στο κέντρο των χειλιών, ενώ οι άκρες να παραμείνουν σε πιο ματ τόνους.

6) Για πρωινό μακιγιάζ μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο ένα ιριδίζον γκλος αντί για το κραγιόν.