Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

4 συμβουλές για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τα φρύδια σας

4 συμβουλές για να μεγαλώσουν πιο γρήγορα τα φρύδια σαςAρκετές φορές πειραματιζόμαστε με το σχήμα των φρυδιών με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μια λεπτή γραμμή που δεν μας κολακεύει. Δεν υπάρχει τρόπος να ξαναμεγαλώσουν μαγικά. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε τα βήματα που προτείνουν οι ειδικοί.

1. Επισκεπτόμαστε κάθε τρεις εβδομάδες ένα brow bar αφού μόνο η ειδικός μπορεί να τα «καθαρίζει» χωρίς να μειώνει την ανάπτυξή τους.

2. Ενώ φυτρώνουν τα φρύδια μας δημιουργούνται κενά ανάμεσα στις τριχούλες. Τα γεμίζουμε με μολύβι ή σκιά φρυδιών ώστε η εικόνα και το σχήμα τους να είναι άψογα.

3. Απλώνουμε κάθε βράδυ αρκετή ποσότητα καστορέλαιου που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Το αφήνουμε να δράσει όλη τη νύχτα και το αφαιρούμε το πρωί.ΑΝ μας φαίνεται πολύ λιπαρό μπορούμε να σαπουνίσουμε το πρόσωπο.

4. Κάνουμε απολέπιση στην περιοχή κάτω από τα φρύδια ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, να ενισχύσουμε την κυκλοφορία και να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί πιο γρήγορα η τρίχα.