Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Negative Space: Η Νέα Τάση στο Μανικιούρ Θέλει τη ΔιαφάνειαNegative Space: Η Νέα Τάση στο Μανικιούρ Θέλει τη Διαφάνεια
Έχεις βαρεθεί τα μονόχρωμα ή κοινότυπα μανικιούρ και θέλεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις; Τότε ήρθε η ώρα να μάθεις για τη νέα μόδα που ακούει στο όνομα “Negative Space”.

To Negative Space είναι η νέα τάση στο μανικιούρ που έρχεται στο προσκήνιο και αποκτά όλο και περισσότερες fan. Μανικιουρίστες και nail artists ανά τον κόσμο έχουν λατρέψει το Negative Space εφέ στα νύχια παρουσιάζοντας όλο και περισσότερες δημιουργικές εκδοχές του.

Τι είναι το Negative Space μανικιούρ

Ουσιαστικά αυτό που το χαρακτηρίζει είναι λιγότερο μανό και περισσότερο νύχι. Cut outs σχήματα και μοτίβα, σχεδιάζονται τμηματικά πάνω από μία μόνο διαφανές στρώση βερνικιού στο νύχι. Σχήματα όπως καρδιές και σταυροί, γραμμωτά σχέδια και γεωμετρίες, color blocks σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και half moon μανικιούρ που συνδυάζουν το χρώμα με την διαφάνεια.Ανάλογα με το στιλ σου και την προσωπικότητά σου, μπορείς να επιλέξεις την δική σου εκδοχή στο Negative Space μανικιούρ αποκαλύπτοντας τα όμορφα αλλά και απόλυτα trendy άκρα σου.

Μεταλλικά διακοσμητικά, στρας αλλά και studs ολοκληρώνουν το μανικιούρ και χαρίζουν μια περισσότερο glamour αισθητική εάν το νέο Negative Space στιλ σε κάνει να νιώθεις τα νύχια σου γυμνά.Η νέα σεζόν αγαπάει τις nude και ο ουδέτερες αποχρώσεις στα νύχια, κάνοντας το νέο Negative Space μανικιούρ την ιδανικότερη εναλλακτική επιλογή.

Θα το κάνεις εύκολα και μόνη σου με το γνωστό τρόπο των αυτοκόλλητων. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια δεν έχεις να κάνεις με δύο χρώματα αλλά με ένα χρωματιστό και ένα διαφανές βερνίκι.Με την βοήθεια ενός σελοτέιπ ή των ειδικών nail stripes ή και με οποιοδήποτε άλλο αυτοκόλλητο μπορείς να κάνεις το δικό σου Negative Space μποτίβο εύκολα. Αν πάλι το μανικιούρ είναι κάτι που το παίζεις στα δάχτυλα, μπορείς να σχεδιάσεις κατευθείαν πάνω σε μία διαφανές στρώση το δικό σου μοτίβο με ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα της επιλογής σου.
Δες παρακάτω μερικές ακόμα ιδέες με το νέο Negative Space μανικιούρ.