Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αφιέρωσε 5 λεπτά στην επιδερμίδα σου πριν κοιμηθείς για να ξυπνάς κάθε πρωί λαμπερή!

Θέλεις να έχεις θεϊκή και λαμπερή επιδερμίδα; Ακολούθα την παρακάτω 5λεπτή ρουτίνα ομορφιάς πριν πέσεις για ύπνο και θα ξυπνάς κάθε πρωί με τέλεια επιδερμίδα. 
Βήμα 1ο: Μαλάκωσε το μακιγιάζ των ματιών σου
Πάρε λίγη βαζελίνη και με τα δάχτυλά σου βάλ’την στα κλειστά βλέφαρά σου και στις βλεφαρίδες σου για να υγροποιήσεις τη μάσκαρα, το eyeliner και τις σκιές. Με αυτόν τον τρόπο κάνεις πιο εύκολη την αφαίρεση του μακιγιάζ. 

Βήμα 2ο: Αφαίρεσε το μακιγιάζ από τα μάτια σου
Πάρε ένα βαμβακάκι και βάλε λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια. Αφαίρεσε το μακιγιάζ από τα μάτια σου από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Κάνε την ίδια κίνηση απαλά μέχρι να αφαιρεθεί όλο το μακιγιάζ από τα μάτια σου. 

Βήμα 3ο: Καθαρισμός (Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα)
Αν το δέρμα σου είναι λιπαρό χρησιμοποιήσε ένα μαντηλάκι που περιέχει γλυκολικό οξύ-σαλικυλικό οξύ. Το σαλικυλικό οξύ καθαρίζει βαθιά τους πόρους σου και αφαιρεί το μακιγιάζ ενώ το γλυκολικό οξύ “θεραπεύει” τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια που μπορεί να έχεις. 

Βήμα 4ο: Καθαρισμός (Αν έχεις κανονική προς ξηρή επιδερμίδα)

Αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική προς ξηρή χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες, χωρίς σαπούνι, καθαριστικό για να καθαρίσεις και να ενυδατώσεις ταυτόχρονα την επιδερμίδα σου. Άπλωσε μία λεπτή στρώση σε όλο το πρόσωπό σου και έπειτα ξέπλυνέ το. Αν θέλεις έξτρα ενυδάτωση, μην το πλύνεις. Καθάρισέ το με λίγο βαμβάκι.