Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Θες ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ;;; - Αυτά είναι τα μυστικά για να μακρύνουν απίστευτα γρήγορα!!!

Και τώρα που έμαθες ότι την επόμενη σεζόν τα μακριά, ίσια μαλλιά θα είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις, θέλεις ακόμα περισσότερο.
Φυσικά, μισείς τις τρέσες και τα extensions και κάνεις πολύ καλά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το ψεύτικο μαλλί, ακόμα και όταν έχει τοποθετηθεί αριστοτεχνικά.
Από την άλλη, νιώθεις πως τα δικά σου μαλλιά μακραίνουν με ρυθμούς χελώνας και απελπίζεσαι. Αλήθεια, μήπως κάνεις κάτι λάθος;

Ακολούθησε τα tips που ακολουθούν και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

1. Κόβε τις ξηρές, ταλαιπωρημένες και ουσιαστικά νεκρές άκρες τους κάθε ενάμιση μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, απαλλάσσεις τα μαλλιά σου από την φθορά και τους δίνεις ένα επιπλέον πουσάρισμα για ανάπτυξη. Και μη μου πεις ότι κόβοντας τα μαλλιά σου μισό εκατοστό, δε θα τα δεις ποτέ να μακραίνουν! Σκέψου, ότι σκοπός σου δεν είναι μόνο να αποκτήσεις μακριά αλλά και υγιή μαλλιά!
2. Προσπάθησε να τρέφεσαι υγιεινά και να λαμβάνεις πολλές πρωτεΐνες οι οποίες βοηθούν στην παραγωγή αμινοξέων. Τα αμινοξέα εξασφαλίζουν την παραγωγή της κερατίνης που είναι ένα από τα δομικά συστατικά της τρίχας. Το κρέας, τα αβγά και το γιαούρτι θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μακριά, γερά μαλλιά.
3. Απέφυγε τις τεχνικές επεξεργασίες, τις βαφές, το καθημερινό πιστολάκι, τη πρέσα και τα προϊόντα που έχουν στη σύνθεση τους αλκοόλ για να μην βάζεις σε κίνδυνο την υγεία και την αντοχή των μαλλιών σου. Προσπάθησε να τα περιποιείσαι με τα καλύτερα προϊόντα, άφηνε τα να στεγνώνουν φυσικά και μη ξεχνάς να τα διατηρείς σούπερ ενυδατωμένα εφαρμόζοντας ειδικές θεραπείες και μάσκες.
4. Κάνε συχνά μασάζ στο τριχωτό σου με κάποια θεραπεία ελαίων. Εναλλακτικά μπορείς απλώς να ζεστάνεις αγνό ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας (θα βρεις εξαιρετικά σε καταστήματα με βιολογικά) και να κάνεις μασάζ με αυτά σε όλο το τριχωτό μέρος της κεφαλής σου. Μετά από την θεραπεία, τα μαλλιά είναι ελαστικά, λαμπερά και ζωντανά.
5. Μια ακόμη φυσική μάσκα ενδυνάμωσης των μαλλιών είναι τα ασπράδια των αβγών που θα τα εφαρμόσεις πάλι στο τριχωτό κάνοντας μασάζ. Τα ασπράδια προσφέρουν αναδομούν τη τρίχα και επαναφέρουν τη λάμψη της.
6. Μη ξεχνάς να πίνεις τα 8 ποτήρια νερό τη μέρα. Μόνο έτσι θα φεύγουν γρήγορα οι τοξίνες από τον οργανισμό σου και έτσι τα μαλλιά σου θα μεγαλώνουν με πιο γρήγορους ρυθμούς. Επίσης, το νερό θα διατηρεί ενυδατωμένη τη τρίχα από μέσα προς τα έξω.
7. Χτένιζε τα μαλλιά σου προσεχτικά και ποτέ όταν είναι βρεγμένα γιατί η τρίχα όταν είναι νωπή, σπάει ακόμα πιο εύκολα. Για το χτένισμα, προτίμησε χτένες από φυσική τρίχα που θα αντικαθιστάς αρκετά συχνά.
8. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με νερό από κρεμμύδια. Ακούγεται περίεργο αλλά είναι τεσταρισμένο με πολύ καλά αποτελέσματα. Βράσε, λοιπόν, κρεμμύδια και με το νερό αυτό ξέπλυνε τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο. Και μην ανησυχείς για τη μυρωδιά γιατί δεν μένει πάνω στο κεφάλι. Αυτό μένει είναι απίστευτη λάμψη και δυνατά μαλλιά με τάση να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Αν πάλι φοβάσαι τα κρεμμύδια, ξέπλυνε τα μαλλιά σου με μηλόξυδο.
9. Απέφυγε τα προϊόντα που έχουν στη σύνθεση τους σιλικόνη. Μπορεί να δίνουν την εντύπωση ότι αφήνουν τα μαλλιά μαλακά και λαμπερά αλλά στην ουσία φράζουν τους θύλακες της τρίχας, τα αφυδατώνουν και εμποδίζουν την ανάπτυξη τους.
10. Κοιμήσου σε μεταξωτά μαξιλάρια και όχι σε βαμβακερά τα οποία προκαλούν μεγαλύτερη τριβή κάνοντας τα μαλλιά να σπάνε πιο εύκολα. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες είναι, επίσης, καλύτερες και για την επιδερμίδα του προσώπου σου.
Τι λες; Θα καταφέρεις να γίνεις Ραπουνζέλ; Εμείς, είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρεις. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, αναζήτησε εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ένα συμπλήρωμα για την ενίσχυση των μαλλιών σου.