Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Tips ομορφιάς πριν τον ύπνο

Συμβάλλουν στην διατήρηση της νεότητας!

Όταν φροντίζετε την επιδερμίδα σας και νοιάζεστε, αντίστοιχα κι εκείνη θα σας το ανταποδώσει. Με ποιον τρόπο; Οι ρυτίδες θα αργήσουν να εμφανιστούν στο πρόσωπό σας, θα έχετε ενυδατωμένη και περιποιημένη επιδερμίδα, τα σημάδια του χρόνου δεν θα είναι εμφανή!
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο από εσάς. Πρέπει απλά να αλλάξετε και να προσθέσετε μερικές συνήθειες στην καθημερινότητά σας για την ενυδάτωση και την περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ύπνου γίνονται σημαντικές λειτουργίες στην επιδερμίδα σας. Εσείς πρέπει να βοηθήσετε την προσπάθεια αυτή και να την ενισχύσετε.
Δείτε αναλυτικά στη λίστα που ακολουθεί τι πρέπει να κάνετε:
Να ξεβάφετε το πρόσωπό σας: Αφήστε τους πόρους του προσώπου σας να αναπνεύσουν. Αφαιρέστε make up, μάσκαρα, κραγιόν οτιδήποτε έχετε προσθέσει στο πρόσωπό σας και σιγουρευτείτε ότι είναι εντελώς καθαρό.
Να ξαπλώνετε σε ανατομικό κρεβάτι και μαξιλάρι: Η  στάση του σώματός σας, κατά τη διάρκεια του ύπνου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία σας. Κάθε βράδυ πρέπει να ξεκουράζεστε και για να συμβεί αυτό πρέπει να έχετε σωστή στάση σώματος. Διαφορετικά το πρωί θα σας κυριεύει το άγχος και τα νεύρα. Κάτι που έχει αντίκτυπο και στην επιδερμίδα σας.
Να έχετε καθαρά μαξιλάρια: Βεβαιωθείτε ότι ξαπλώνετε σε πλυμένα και καθαρά σεντόνια-μαξιλαροθήκες. Όποιο μικρόβιο υπάρχει στο κρεβάτι σας θα μεταφερθεί στο σώμα σας και το πρόσωπό σας. Μην αμελείτε το αέρισμα των σεντονιών σας!
Μαζέψτε με ένα τσιμπιδάκι τα μαλλιά σας: Τα μαλλιά σας περιέχουν έλαια και μικρόβια. Φροντίστε κατά τη διάρκεια του ύπνου να μην έρχονται σε επαφή με το πρόσωπό σας.
Να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες: Εκτός από τη στάση σώματος, τα καθαρά σεντόνια και την ησυχία που πρέπει να υπάρχει στο δωμάτιο φροντίστε να συμπληρώνετε τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου καθημερινά. Έτσι μόνο ξεκουράζεστε και ηρεμείτε σώμα και πνεύμα.
Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών: Ακόμα και αν είστε 20 χρονών πρέπει να χρησιμοποιείται κρέμα ματιών. Το πρωί θα διαπιστώσετε πόσο ενυδατωμένη θα είναι η ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας και με τα χρόνια θα παρατηρείτε ότι τα σημάδια γήρανσης δεν εμφανίζονται έντονα σε εσάς!
Κρέμα νυχτός: Για το
 τέλος αφήσαμε το πιο σημαντικό προϊόν. Κάθε βράδυ πρέπει να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας, όπως κάνετε και τις πρωινές ώρες.