Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γρήγορη λεύκανση δοντιών στο σπίτι με φυσικό τρόπο

Κι όμως μπορείς να κάνεις μια γρήγορη λεύκανση δοντιών στο σπίτι σε 3 μόλις λεπτά!

Πολλές φορές τα δόντια όσο και να τα προσέχεις χάνουν το λευκό τους χρώμα εξαιτίας των τροφών ή ακόμα και του καπνίσματος. Ο καθαρισμός δοντιών στον οδοντίατρο βοηθάει σημαντικά το χρώμα των δοντιών σου, όμως αν δεν τα προσέχεις συστηματικά πάλι θα κιτρινίσουν. Και μην ξεχνάς πως το κόστος λεύκανσης δοντιών είναι αρκετά υψηλό.
Το ediva.gr  σου έχει ένα τρόπο να να κάνεις μόνη σου μια άμεση λεύκανση δοντιών στο σπίτι  με δύο απλά και φυσικά υλικά!
Θα χρειαστείς: Μαγειρική σόδα και λεμόνι
Πως θα το κάνεις: Σε ένα μπολάκι βάλε μια κοφτή κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και στάξε μερικές σταγόνες χυμό απο ένα λεμόνι μέχρι να γίνει μία πάστα. Αμέσως θα δεις το μείγμα να αφρίζει. Όταν σταματήσει να αφρίζει το μείγμα και αφού έχεις ήδη βουρτσίσει καλά τα δόντια σου πριν, άπλωσε την πάστα επάνω στα δόντια σου και άστο να δράσει τρία λεπτά. Ξέπλυνε τα δόντια σου με άφθονο νερό και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα! Εναλλακτικά μπορείς να βουρτσίσεις απαλά τα δόντια σου για καλύτερα αποτελέσματα. Πρόσεξε να μην το αφήσεις παραπάνω από πέντε λεπτά όμως σε καμία περίπτωση γιατί μπορεί να καταστραφεί το σμάλτο των δοντιών σου.
Extra Tip: Η μαγειρική σόδα έχει αλμυρή γεύση. Aν δεν μπορείς να την αντέξεις σε συνδυασμό με το λεμόνι, μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις αντί για λεμόνι μια-δυο φράουλες που έχουν γλυκιά και ευχάριστη γεύση καθώς και λευκαντικές ιδιότητες. Το μόνο διαφορετικό που έχεις να κάνεις είναι απλά να λιώσεις τις φράουλες και να προσθέσεις όση μαγειρική σόδα χρειάζεται.
Μην ξεχνάς πως το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς πολύ συχνά παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.Η συχνότητα που μπορείς να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι το πολύ κάθε 15 ημέρες.