Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Έφτασε η πρώτη συλλογή καλλυντικών της Stradivarius! Δες τα πιο καλοκαιρινά χρώματα! (PHOTOS)


Η μόδα και η ομορφιά ενώνονται για να δημιουργήσουν την πρώτη σειρά καλλυντικών της Stradivarius. 
Το brand λανσάρει μια ειδική σειρά από ακαταμάχητα προϊόντα. Φρέσκα, γεμάτα χρώματα, τέλεια για το καλοκαίρι.
Η σειρά καλλυντικών της Stradivarius φτιάχνεται αποκλειστικά στην Ισπανία, από τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή τους, ενώ τα συστατικά τους είναι άριστης ποιότητας και χωρίς parabens.
Η σειρά αποτελείται από συγκεκριμένα προϊόντα για τα χείλη, μία μεγάλη ποικιλία σε βερνίκια νυχιών και μία επιλογή από αρώματα.
Lip balms (2,95 €). Προσφέρουν πολύ καλή ενυδάτωση και είναι ακαταμάχητα χάρις στο άρωμά τους, καρπούζι, πεπόνι, κεράσι, tutti frutti και τσίχλα.
12
Gloss (3,95 €). Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει 5 υπέροχες αποχρώσεις, από το acid pink μέχρι το πιο έντονο κόκκινο, σε υπέροχα παιχνιδιάρικη συσκευασία.
14
Nail polish (2,95 €). Διαθέσιμα σε 20 χρώματα για να ταιριάζουν με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά ρούχα. Κάθε συσκευασία συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο μήνυμα.
10
Η Stradivarius ποντάρει και στα φρέσκα αρώματα (3,95 €) σε συσκευασία ιδανική για τη τσάντα.
Η collection παρουσιάζεται με φωτογραφίες του top model Sheila Marquez, ως επέκταση της καλοκαιρινής καμπάνιας της Stradivarius. Θα είναι διαθέσιμη σε 230 καταστήματα στην Ισπανία, Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Μάλτα και Γαλλία.
11
13
πηγή