Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Denim Skirts: 10 Τρόποι να Φορέσεις Φέτος την Τζιν Φούστα

Μπορεί να θυμίζει δεκαετία του 90’ αλλά η αλήθεια είναι πως η τζιν φούστα αποτελεί ένα ακόμα διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. 

Το casual τζιν ύφασμά της την κάνει ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας ενώ με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά και το προσωπικό σου στιλ. 



Φέτος θα την προτιμήσεις στην midi της εκδοχή, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής που θέλουν τις φούστες μακριές. Κομψή γραμμή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα αποκαλύπτοντας τις γυναικείες καμπύλες. Στην πιο εντυπωσιακή της εκδοχή τα έντονα σκισίματα έρχονται να ανανεώσουν το στιλ της χαρίζοντας περισσότερο ροκ και μοντέρνο ύφος. 

Πολύ εύκολη λύση για τις στιλιστικές σου επιλογές, μια denim φούστα ταιριάζει απλά με τα πάντα. Δες παρακάτω 10 τρόπους για να την φορέσεις φέτος παραμένοντας πάντα κομψή. 



Total denim look. Τα σετ είναι της μόδας κάτι που κάνει ένα denim πουκάμισο την ιδανική επιλογή για μία τζιν φούστα. Τόλμησε ένα total denim look και ολοκλήρωσε το στιλάτο casual σύνολό σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.



Το λευκό πουκάμισο είναι μια κλασσική και κομψή επιλογή. Υπέροχος συνδυασμός με την τζιν σου φούστα, ενώ το σύνολο ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. 



Για τις μέρες που ακόμα ο καιρός είναι κρύος ένα δερμάτινο jacket αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Θα ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα καρό πουκάμισο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.



Τα cropped tops είναι της μόδας και θα ταιριάξουν τέλεια και με την τζιν σου φούστα. Απαραίτητη ωστόσο προυπόθεση η πολύ καλή φυσική σου κατάσταση.



Δεν υπάρχει πιο κομψός casual και θηλυκός συγχρόνως συνδυασμός. Ένα απλό tshirt, μια denim midi φούστα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κράτησε ένα oversized φάκελο και έτοιμη!



Το ζεστό τους ύφασμα, κάνει τις τζιν φούστες ιδανική επιλογή και για τις πιο κρύες μέρες. Φόρεσέ την με το ζεστό σου μακρύ παλτό ή με ένα μακρύ σακάκι σε πιο formal ύφος. 



Οι ανοιξιάτικες μαρινιέρες αποκτούν casual ύφος. Φόρεσε μια μπλούζα με ρίγες με μια τζιν midi φούστα και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι άνετα sneakers. 



Τα σκισίματα δίνουν ενδιαφέρον στις τζιν midi φούστες, αφού πολλές φορές αποτελούν από μόνα τους στιλιστικό στοιχείο. 



Για τις μεγαλύτερες ηλικίες ή για τις πιο συντηρητικές εμφανίσεις τα σκισίματα δίνουν τη θέση τους σε διακοσμητικά κουμπιά και άλλα στοιχεία. 




Για τις ώρες γραφείου προτίμησε μια denim midi φούστα χωρίς σκισίματα και συνδύασέ την με ένα απλό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Μια ζεστή πασμίνα θα ολοκληρώσει την κομψή σου εμφάνιση.


πηγή