Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Striped Dress: 20 + 1 Φορέματα με Ρίγες για την Άνοιξη

Striped Dress: 20 + 1 Φορέματα με Ρίγες για την Άνοιξη

H Άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για τα navy looks και τι πιο navy από ένα ριγέ κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Σακάκια, μπλούζες και tops, παντελόνια και φούστες, αλλά και παπούτσια και τσάντες στολίζονται με ριγέ υφάσματα και συνδυάζονται τέλεια με διαφορετικά ρούχα για να ολοκληρώσουν μοναδικά statement σύνολα που θα φορέσεις στις πρώτες σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Η νέα σεζόν εξάλλου κάνει τις ρίγες απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις, υφάσματα αλλά και μεγέθη.

Στην πιο δροσερή, στιλάτη αλλά και εντυπωσιακή τους εκδοχή, ριγέ θηλυκά φορέματα συμπληρώνουν μοναδικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και αποκαλύπτουν ότι η Άνοιξη είναι εδώ. 

Θα τα φορέσεις με διαφορετικά πανωφόρια και παπούτσια, ολοκληρώνοντας διαφορετικά σύνολα ανάλογα με το δικό σου ξεχωριστό στιλ. Παρακάτω μπορείς να δεις 21 ριγέ φορέματα για να εμπνευστείς. 



Midi εφαρμοστό ριγέ φόρεμα που ακολουθεί τη γραμμή του σώματος. Αν διαθέτεις τις αναλογίες, τότε αυτή η εκδοχή του είναι από τις πιο κομψές και άνετες για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με μπαλαρίνες, loafers ή φλατ σανδάλια και κράτησε ένα μικρό backpack.



Ένα ριφέ φόρεμα σε Α γραμμή μπορεί να φορεθεί από τις περισσότερες γυναικείες σιλουέτες και συνδυάζεται τέλεια με ένα ζευγάρι άνετα sneakers ή slip ons.



Για περισσότερο χρώμα στο σύνολό σου, προτίμησε ένα φόρεμα με χρωματιστές ρίγες. Συνδύασέ το με flat παπούτσια και statement κοσμήματα. 



Ένα biker jacket είναι από τις πιο κομψές casual στιλιστικές επιλογές σε συνδυασμό με ένα ριγέ φόρεμα. Για πιο σέξι εμφανίσεις, ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.



Οι ρίγες σε παστέλ αποχρώσεις είναι από τις hot τάσεις της νέας σεζόν. Θα κρατήσεις μια τσάντα σε καμηλό ή nude απόχρωση. 



Μια καμπαρντίνα γίνεται ιδανική επιλογή και για την Άνοιξη. Το ανάλαφρο αλλά ζεστό της ύφασμα θα ταιριάξει τέλεια με το ριγέ σου φόρεμα.



Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots με cut outs ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα, θα απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σου ριγέ φόρεμα. Στην πιο θηλυκή τους εκδοχή, συνδυάζονται με ένα ριγέ φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή και μάκρος μέχρι και την γάμπα. 



Οι bold ρίγες ανήκουν και αυτές στα HOT trends της νέας σεζόν και σε κάθε τους χρωματική εκδοχή. Φόρεσε ένα φόρεμα με φαρδιές ρίγες και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι καλοκαιρινά wedges. 



Τόλμησε τους mix & match συνδυασμούς στις ρίγες. Εντυπωσιακό στιλ που δεν περνά απαρατήρητο. Ένα φόρεμα με οριζόντιες ρίγες, συνδυάζεται με ένα σακάκι με κάθετες. Εάν πάλι οι ρίγες έχουν την ίδια κατέυθυνση, φρόντισε να έχουν τουλάχιστο διαφορετικό πάχος. 



Κράτησε το μακιγιάζ σου σε γήινους τόνους. Στις καθημερινές σου εμφανίσεις λίγο make up, λίγο μάσκαρα και ένα lip balm είναι αρκετά. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα ατημέλητο κότσο. 



Παίξε με τα αξεσουάρ και τα μοτίβα. Συνδύσε το απλό σου ριγέ φόρεμα με μια τσάντα με γεωμετρίες. 



Τόλμησε τις έντονες αποχρώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα απλό φόρεμα με εντυπωσιακό χρώμα στις ρίγες. 



Τον τζιν σου jacket γίνεται ιδανικό πανωφόρι για κάθε ξεχωριστή σου ανοιξιάτικη εμφάνιση, ακόμα και για το ριγέ σου φόρεμα. Στην maxi του εκδοχή η casual εμφάνισή σου απογειώνεται.



Φυσικά οποιοδήποτε άλλο πανωφόρι μπορεί να ταιριάξει τέλεια με ένα ριγέ φόρεμα. Επέλεξε ανάμεσα σε ένα ανάλαφρο παρκά, ένα υφασμάτινο jacket ή ακόμα και ένα denim πουκάμισο.



Οι λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οι δερμάτινες τσέπες πάνω σε ένα ριγέ φόρεμα κάνουν τη διαφορά και ξεχωρίζουν. Από την άλλη, ένα ζευγάρι φλατς με κόκκινες ρίγες δίνουν πιο μοντέρνο ύφος στο ασπρόμαυρο ριγέ σου φόρεμα. 



Δώσε έμφαση στα oversized εντυπωσιακά κοσμήματα και ιδιαίτερα στην κόκκινη απόχρωση. Ημιπολύτιμοι λίθοι, κοράλλι και βαμμένο ξύλο είναι μερικές όμορφες επιλογές για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. 



Φέτος οι ρίγες αποκτούν νέο στιλ. Το ριγέ μοτίβο ολοκληρώνεται από κυμματιστές γραμμές χαρίζοντας ξεχωριστές εμφανίσεις. 



Παίξε με τα χρώματα. Φόρεσε ένα πράσινο ριγέ φόρεμα και συνδύασέ το με ένα oversized ριγέ μπλε φάκελο χειρός. 



Mixed Prints. Όπως για παράδειγμα ρίγες με λουλούδια. Navy look και ρομαντισμός συνυπάρχουν σε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο σύνολο.  



Αντί για το κλασικό κόκκινο, συνδύασε το ασπρόμαυρο ριγέ σου φόρεμα με το έντονο πορτοκαλί που είναι και από τις must -wear αποχρώσεις της νέας σεζόν. 



Οι διαγώνιες ρίγες είναι μια διαφορετική εκδοχή που ξεχωρίζει. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα μάυρο cropped δερμάτινο jacket σε minimal ύφος.