Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

4 Ασκήσεις για ανόρθωση στήθους!

Ψάχνεις τις ιδανικές ασκήσεις για ανόρθωσης στήθους, για να εντυπωσιάζεις με το μπούστο σου; Ακολούθησε αυτές τις 4 ασκήσεις γυμναστικής και άσε τους άλλους να θαυμάζουν τα αποτελέσματα!
Το στήθος μιας γυναίκας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του σώματος της που χρησιμοποιεί για να εντυπωσιάσει. Δεν είναι μόνο το μέγεθος που παίζει ρόλο, αλλά και κατά πόσο είναι στητό.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις δίαιτες είναι ότι από την απώλεια των κιλών, αν δεν ασκείσαι κατάλληλα, χαλαρώνει το στήθος σου και το αποτέλεσμα παύει να είναι πλέον τόσο εκθαμβωτικό.
Ακόμη και γι’ αυτό όμως υπάρχει λύση!

Ποιες ασκήσεις βοηθούν στην ανόρθωση του στήθους

Για τις τρεις από τις τέσσερις αυτές ασκήσεις χρειάζεσαι απαραίτητα βαράκια, για να έχεις σωστά αποτελέσματα.
askiseis stithous
Αρχικά, ξάπλωσε ανάσκελα σε έναν πάγκο με τα χέρια σου στην ευθεία και κράτα ένα βαράκι σε κάθε χέρι (A). Έπειτα, χαμήλωσε τα βαράκια μέχρι να είναι κοντά στις πλευρές του στήθους σου (B).
Στη συνέχεια πίεσε πάλι προς τα επάνω για να έρθουν τα χέρια σου στην αρχική τους θέση. Πρέπει να κάνεις 10 επαναλήψεις και να συνεχίσεις με την επόμενη άσκηση, χωρίς διάλειμμα.
Η δεύτερη άσκηση που ακολουθεί είναι τα pushup.
pushup
Οι παλάμες σου πρέπει να είναι ελαφρώς κοντά στους ώμους σου και τα πόδια κοντά μεταξύ τους. Το σώμα σου θα πρέπει να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι και τα δάχτυλα σου(A).
Στη συνέχεια, χαμήλωσε προς τα κάτω μέχρι το στήθος σου να αγγίξει σχεδόν το πάτωμα, ενώ πρέπει να κρατάς τα μπράτσα σου σε μια γωνία 45 μοιρών σε σχέση με τον κορμό σου (B).
Κάνε μια παύση και σπρώξε πάλι για να έρθεις στην αρχική σου θέση. Κάνε 10 κάμψεις και ξεκουράσου για 1,5 λεπτό.
askiseis gia stithos
Για την επόμενη άσκηση κάθισε σε ένα ρυθμιζόμενο πάγκο που έχει μια μικρή κλίση (περίπου 15 έως 30 μοίρες) και ακούμπησε τα πόδια σου στο πάτωμα. Πιάστε τα βαράκια και κράτησε τα ευθεία πάνω από τους ώμους σου στην ευθεία (A).
Χαμήλωσε αργά τα βάρη προς τα κάτω στις πλευρές του στήθους σου (B). Κάνε μια παύση και πίεσε πάλι με τα βαράκια προς το ταβάνι. 10 επαναλήψεις και συνεχίζουμε.
askiseis stithous
Τέλος, ξάπλωσε ανάσκελα σε μια επίπεδη επιφάνεια με τα πόδια σου να ακουμπούν το πάτωμα. Κράτα πάλι τα βαράκια πάνω από τους ώμους σου με τους αγκώνες σου ελαφρώς λυγισμένους (A). Έπειτα, πλησίαζε τους αγκώνες σου κοντά στο στήθος σου (B). Κάνε 10 επαναλήψεις και ξεκουράσου πάλι για 1,5 λεπτό.
Επανέλαβε την κάθε άσκηση 2-3 φορές και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.