Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μακριά μαλλιά με το πιο εύκολο spray που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Έκοψες τα μαλλιά σου κοντά και το μετάνιωσες; Από την άλλη, βαρέθηκες το κοντό hairlook που εδώ και κάμποσο καιρό έχεις υιοθετήσει και ψάχνεις φυσικούς τρόπους να τα μακρύνεις, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις και μια περιουσία;
Μην ανησυχείς καθόλου! Το δεντρολίβανο είναι μια από τις super αποτελεσματικές, φυσικές λύσεις που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα μαλλιά τους. Βρήκαμε , λοιπόν, τη συνταγή για ένα πανεύκολο spray –με κύριο συστατικό το δεντρολίβανο- που μπορείς να κανεις μόνη σου σήμερα κιόλας!
Θα χρειαστείς:
2 φακελάκια τσάι μέντας
2 κουταλιές της σούπας ξηρά φύλλα δενδρολίβανου
1 φλιτζάνι νερό
Η προετοιμασία θα σου πάρει λίγα λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το νερό και πρόσθεσε τα 2 φακελάκια από τσάι μέντας. Περίμενε μερικά λεπτά ώσπου να βράσει το νερό και πρόσθεσε τις 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα φύλλα δεντρολίβανου.(ΑΝ θέλεις μπορείς να «χτυπήσεις» πρώτα τα φύλλα δεντρολίβανου στο γουδί). Χαμήλωσε τη φωτιά, βγάλε τα φακελάκια μέντας και άφησε τα φύλλα να σιγοβράσουν για περίπου 10-15 λεπτά. Περίμενε μέχρι το μείγμα να κρυώσει εντελώς και πριν το βάλεις στο μπουκαλάκι του spray θα πρέπει να το σουρώσεις.

Ψέκασε το spray σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες- καλύτερα να είναι νωπά ή φρεσκολουσμένα προκειμένου να απορροφηθεί πιο γρήγορα!

Το δεντρολίβανο θα βοηθήσει στη γρήγορη και σωστή ανάπτυξη των μαλλιών σου!


Πηγή: queen.gr